spot_img

Znáte přednosti registrační pokladny od Dotykačky?

Jestliže podnikáte, máte obchod nebo třeba restauraci, zřejmě se neobejdete bez registrační pokladny. Na trhu můžeme najít mnohé typy od různých výrobců. Jestliže hledáte novou, protože s tou stávající nejste spokojeni, nebo hledáte svou první registrační pokladnu, či třeba náhradu za starou, kterou byste rádi viděli v modernějším a lepším řešení, radost vám jistě udělá registrační pokladna od Dotykačky.

Registrační pokladna vám pomůže k efektivnějšímu podnikání, a to ať už se pohybujete v gastronomii, obchodu nebo v jiné oblasti. Pokladny Dotykačka jsou vhodné pro různé druhy podnikání. Ať už jste malý živnostník, malá nebo středně velká firma provozující obchody, jídelny, restaurace, hotely či poskytovatel služeb.

Dotykačka úspěšně již roky nabízí elektronické registrační pokladny s odolným dotykovým displejem a ověřeným, kvalitním příslušenstvím. Zvolit můžete jak přenosné registrační pokladny, tedy modely Dotykačka MOBILNÍ nebo UNIVERZÁLNÍ 8“, tak větší pokladní sety, např. Dotykačku UNIVERZÁLNÍ 10“ a Dotykačku KOMPLETNÍ.

V čem vám registrační pokladna Dotykačka usnadní podnikání?

Funkce, které Dotykača u svých pokladen nabízí, vítají denně mnozí uživatelé. K dispozici vám bude chytře řešený rezervační systém, docházkový systém, hotelový systém, nechybí ani Vzdálená správa, a analytické nástroje, takže budete mít o podnikání dokonalý přehled. Objednávkový systém vám pomůže přivést nové zákazníky.

Nejste v tom sami aneb technická podpora NONSTOP

I těm nejlepším se tu a tam stává, že něco nefunguje, nebo si s něčím neví rady. Proto má Dotykačka technickou podporu NONSTOP k dispozici a je ZDARMA. Co se týče instalace registrační pokladny, s tou vám pomohou technici nebo podrobné textové návody i video návody. Můžete si vybrat, co máte raději.

Nechybí ani online webináře a školení. Díky nim budete mít dokonalý přehled o novinkách v Dotykačce a dozvíte se mnoho užitečných tipů.

Podívejte se na recenze těch, kteří už registrační pokladny Dotykačka používají. Pomohou vám rozhodnout se k vaší plné spokojenosti.

Get in Touch

spot_img

Další články autora

spot_img

Reklama

spot_img

Nejnovější články